Снимка: Булфото
fallback

Легендата на Левски Станимир Стоилов разкритикува сериозно "сините" като заяви, че настоящият отбор е посредствен и няма шансове да се бори за титлата.

"Проблемите на Левски започват от спортно-техническото ръководство и стигат до представянето на терена. Не се назначават точните хора. Шефовете на "Герена" вместо да задават посоката, са ветропоказатели. Правят се едни и същи грешки всяка година. Наслушахме се на какви ли не оправдания. На всеки шест месеца се взимат по 10-15 футболисти, сменят се треньорите, но ръководителите са и едни и същи", отсече Стоилов пред "Спортал".

"Ниското качество на играта е продукт на работата на собственик, ръководител и треньор. В момента Левски е посредствен отбор. Няма шансове да се бори за титлата. Публиката иска тръпка, шоу, а Левски вече толкова година няма отбор, който да радва феновете", посочи специалистът.

По думите му основната рецепта за успех е да се спазват някакви принципи. "Да имаш имаш знания, да имаш правилната стратегия и както аз го наричам - да играем правилен футбол. Създал съм си стратегия за играта и във всеки момент мога да се нагодя. Във всеки клуб съм изпълнявал задачите, които са ми задавали собствениците", допълни специалистът.

Стоилов посочи, че в близките дни ще има последни разговори с Астана, за да види, дали изобщо ще има предложение от там. "Аз си тръгвам с високо вдигната глава. Херо също се представи много добре в Казахстан, Стойчо също", посочи специалистът.

Какво още каза Станимир Стоилов вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 години

*** забрави как Селтик го направи смешен!

6

Анонимен

преди 6 години

И тоя един треньор - мани, мани...

5

БФС

преди 6 години

Така е Мъри .

fallback