Снимка: BTA
fallback

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията на ЦСКА и Локомотив Пловдив за вчерашното меле между феновете на отборите.

"Червените" и "черно-белите" ще изиграят два домакински мача пред празни трибуни, като за "армейците" това са със Септември и Берое.

За сблъсъка за Купата на България с Лудогорец феновете на ЦСКА ще могат да присъстват. Локо Пловдив ще приеме без запалянковци Верея Стара Загора и Пирин, като тази среща е догодина. 

Също така ЦСКА е глобен с 14 300 лв., а пловдивчани с 14 000 лв.

Повече подробности четете в материала на Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

муспи

преди 6 години

БФС на нивото на банкрутиралата държава, - наказва да играят два мача на затворени врати, а стадионите така и така са си празни?! Ето защо си е съвсем нормално Гриша Ганчефф да строи стохиляден стадион в Етрополе, и ще гопострои ако не са идиотските претенции на общественоста на Етрополе, отбора да не се казва с това тъпо име ЦЕКА-Сф.ЛАДА, а да си е Реал Етрополе. Перуката не вижда причина да наложи вето, Реал Мадрид не е и чувал за такова нещо.

24

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тия триста лева само как са ги сметнале, или тва е в графата и едни пари за георги атанасов, че и той е против тия неща?

23

Анонимен

преди 6 години

А ве тоз от агитката на ЦСКА дето нацели в тиквата оня дебелия с бръснатата глава от Локото зад едната резервна скамейка не е ли Перата?

fallback