Снимка: Булфото, архив
fallback

Сериозни финансови бонуси ще получат играчите на ЦСКА, ако успеят да победят днес Лудогорец. Говори си, че силният човек на "Армията" е обещал по 5000 лева на всеки един титуляр, ако "червените" успеят да превземат Разград, пише "Меридиан мач".

Това е рекордна премия, откакто това ръководство стъпи в Борисовата градина. До момента за битките с Лудогорец и Левски са били предлагани най-много по 4000 лева. Примерно за двете победи с по 3:0 над „сините” през пролетта на миналия сезон, "червените" титуляри прибраха по 3000 лева.

Шефовете на "Армията” са наясно, че поредна загуба от Лудогорец ще намали до минимум шансове на ЦСКА за титла и заради това искат да стимулират играчите по всички възможни начини. Същевременно в Разград също ще вземат премия, ако стигнат до трите точки. Парите обаче са по-малко от тези, които ще приберат "червените" при евентуален успех.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Киро да не дава премии на играчите, а да спонсорира феновете на зелените гущери да си оправят зъбите, че телевизията ( му) показа страшно грозни картинки на беззъби хора, дори и един кренвирш не могат да мушнат....:-)

9

Анонимен

преди 6 години

Нещо няма коментари след мача от троловете на Домус..ага, защо ли?

8

Анонимен

преди 6 години

ЕЕЕЕ, ЛУЗАРИ , ЩО СТАНА ? ЦСКА РАЗБИ ИЗМИСЛЕНОТО ОТБОРЧЕ НА ЛУДОГОРЕЦ ВЪПРЕКИ КУОЕНИТЕ САДИИ

fallback