Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

В навечерието на дербито Левски – ЦСКА, почетният президент на "армейците" Димитър Пенев сподели своите очаквания от мача пред Bulgaria ON AIR

"И двата отбора затова са ЦСКА и Левски и амбициите им ще бъдат големи. ЦСКА в началото на първенството играе равномерно, но все още има неща, които зависят от самите футболисти. Чужденците... един влиза във форма по-рано, друг по-късно. Съставът на ЦСКА е добър, направи добри мачове", коментира Стратега от Мировяне.
 
Той е категоричен, че няма как играчите да бъдат врагове и настоя, че на терена има правила и спортсменство. "Имаме едни посоки в кварталите. Виждали сме се, черпили сме се", каза с усмивка треньор №1 за XX век в България.
 
Димитър Пенев взе отношение и по случващото се в Лудогорец, като подчерта наличието на равностойни футболисти и добри условия в отбора от Разград. "Дай Боже да имаме 5-6 такива отбора, за да имаме добро национално представяне и да участваме в европейски и световни финали", отбеляза Пената.
 
Той пожела успех на всички, които се кандидатират за президент на БФС. Пенев се обяви за "по-добри правила, за да искаме да бъдем сериозно в Европа".
 
Всичко за мача Левски - ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Няма вече дерби

преди 6 години

Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

18

1948-2016

преди 6 години

ЦСКА умре. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари

17

Цска умря

преди 6 години

По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

fallback