Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Голмайсторът на Левски от началото на сезона – защитникът Давид Яблонски даде интервю специално за репортера на Bulgaria ON AIR Ваня Симонска. В него той говори за предстоящото дерби с ЦСКА, за целите със "синия" екип и направи паралел между българския и чешкия футбол. Ето какво каза Яблонски: 

Ден преди мача с ЦСКА в какво настроение те намираме и готов ли си за предното предизвикателство с екипа на Левски?
- Мисля, че всички сме добре подготвени. Тренирахме усърдно в тези 4-5 дни, имахме и малко почивка след последния ни двубой срещу Етър. Като цяло работим успешно и мисля, че сме готови за мача в събота.
 
Имаше ли нещо по-различно в тренировките за този двубой?
- Имаше малки промени, но не бих казал, че се различаваха значително от останалите. Всички в отбора се раздадохме в тях, работихме усърдно и наистина се надявам, че треньорът ще бъде доволен от нас по време на мача.

Левски показва едно различно лице под ръководството на Делио Роси. Отборът не допуска голове, а пък ти се превърна в голмайстор – независимо от позицията ти на защитник. Това до колко те радва?
- Радвам се, че дойде новият треньор и определено има промяна, която се вижда и в самите тренировки. Всички работим здраво и това си личи и в мачовете. Хубаво е, че не допускаме голове, а когато пък не успяваме да бъдем по-резултатни, аз се радвам, че мога да помогна на отбора като реализирам попадение. Всичко това ме прави щастлив.
 
Прочетете цялото интервю в материала на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Сандо

преди 6 години

1во това не в ЦСКА!2ро ... и все пак гръм да те удари че мислиш така ;)

10

полуидиот

преди 6 години

Полуидеот човек припознал Литекс + Етрополе за Цска(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.

9

Цска умря

преди 6 години

По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

fallback