Снимка: Булфото
fallback

ЦСКА разнебити с 3:0 Дунав Русе и продължи наказателната си серия в Първа лига. Армейците вече имат осем поредни победи в битката за шампионската титла с Лудогорец и Левски.

"Червените" са еднолични лидери в класирането с 25 точки, с пет пред разградчани и с цели осем пред "сините". Двата отбора обаче имат мач по-малко от ЦСКА.

Головете в мача за домакините забиха Фернандо Каранга (56), Николай Бодуров (69) и Тиаго (73).

Трябва да се отбележи и поредната реферска тесла спрямо армейците, след като в 32-ата минута на срещата не бе дадена очевадна и кристална дузпа за ЦСКА, а вместо това бе отсъден несъществуващ корнер, което предизвика смях дори в щаба на гостите.

От своя страна играчите на Дунав тотално разочароваха и с нищо не показаха, че заслужават нещо от тази среща.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

До муспиЗапочнахте ли да наричате обора си с истинското име?

7

Анонимен

преди 6 години

До се...ляните от Г..айренаОще един месец остава до поредния резил на милицонер...ското отборче, ДеДио Роси ще рабере какво означава ЦСКА!

6

муспи

преди 6 години

До ДУЗПАТА - ти и не знаеш, друго поколение, но всеки що годе запознат с класическия комунизъм знае че имената се поставят от Партията, тя променя Левски на Динама, Спартак, - Локомотив и Славия в ЖСК Славия - за баламосване, демек има повсеместни промени - ЦСКА в ЦСКА Червено знаме. Този Чер.З. няма футболна секция, само лекоатлети и постоянен шампион по жалкия български хокей, така че в суматохата ЦСКА стана и хокеен шампион. Когато връщат името на Левски също не са го питали.

fallback