Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Футболната звезда Димитър Бербатов взе диплома по "Спортен мениджмънт" в НСА и обяви, че с нея вече е готов за министър. Днес нападателят на индийския Керала Бластърс получи документа официално.

"С тази диплома мога да бъда управленец. Дали мога да застана начело на БФС? Да, аз мога да бъда и министър с тази диплома, нали?", каза Бербатов и допълни: "Трябва да се целим високо, но всичко с времето си. Сега още играя футбол, а впоследствие ще видя какво ще решавам".

Oще по темата

Футболистът обясни, че догодина ще бъде на 37 години и полека-лека приключва с футбола.

"Впоследствие инструментите, които имам, в случая моята диплома, ще ми помогнат, ако реша да се занимавам с управление, или мога да поискам да съм министър. Мога и без нея най-вероятно, но няма да е 100% изпълнено всичко. Като се погледна в огледалото и нещо няма да е както трябва. В момента всичко си е по местата", каза още Бербатов, цитиран от "Булфото".

Той обясни, че на първо време отива да тренирам за мача на Христо Стоичков. На 20 септември на стадиона в Стара Загора ще се състои звезден сблъсък – между дрийм тийма на Барселона и отбор ана Камата.

Бербатов коментира и дали може след Индия да се върна по терените на Първа лига. "Нищо не е изключено, нищо не е изключено", каза Бербо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Министър? В това правителство? С истинска диплома?

16

Joko

преди 6 години

То пък една диплома...... Ама става за минсерско кресло, само да обяви партията носител !

15

Анонимен

преди 6 години

абе Мите, ти трябва да си прочел много книги.

fallback