Снимка: Reuters
fallback
Френската спортна библия – L’Equipe, състави идеални отбори за новия сезон в три от най-силните европейски първенства – Ла Лига, Висшата лига и Серия "А".
 
В състава на испанския шампионат прави впечатление, че има цели осем футболисти на Реал Мадрид и двама от Барселона – Лео Меси и Луис Суарес. На вратата е поставен Ян Облак от Атлетико Мадрид. Футболисти като намиращият се във великолепна форма Иско и Антоан Гризман пък са поставени на резервната скамейка. Интересното е, че сред титулярите няма нито един нов играч в първенството.
 
Английският шампион Челси пък има трима състезатели в идеалния състав на Висшата лига. Това са Давид Луис, Нголо Канте и Еден Азар. Там фигурира и Фелипе Коутиньо, който цяло лято беше пред преминаване в Барселона, но Ливърпул така и не склони да го продаде. От новопривлечените състезатели L’Equipe слага сред титулярите Серж Орие (Тотнъм) и Бенджамин Менди (Манчестър Сити). На скамейката личат имената на Деле Али, Пол Погба, Ромелу Лукаку и др.
 
Хегемонът в Серия "А" Ювентус има петима представители в отбора, докато Наполи е с трима. Две от новите попълнения на Милан също намират място сред титулярите. Това са Андреа Конти и Леонардо Бонучи. Джанлуиджи Донарума, Джорджо Киелини и Андреа Белоти са резерви, докато Андреа Бардзали не фигурира и там.
 
И трите тима са със схема 4-3-3. Вижте отборите в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

TUI

преди 6 години

Обора на с. Подуяне с разходките до неизвестни градчета е идеалният на идеалните отбори. В Подуяне си правят през юли по една ваканция в чужбина.

fallback