Снимка: Bulphoto.com
fallback

Големият български футболист Стилиян Петров също ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели.

Бившият капитан на националния ни отбор потвърди, че ще уважи Камата и ще участва в паметния мач, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.  

С присъединяването на един от най-великите полузащитници на България публиката на стадион "Берое" ще има отново невероятната възможност да види в действие мощното атомно трио Димитър Бербатов - Стилиян Петров - Мартин Петров.
 
Тримата ще се изправят срещу едни от най-големите легенди на испанския гранд, включвайки се в отбора на Камата и приятели. Участието на Стенли е поредното доказателство, че датата 20 септември ще се превърне в истински празник за всички футболни фенове в "града на липите". 
 
Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков", част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", е на 20 септември 2017 година на стадион "Берое", Стара Загора. Начало 20:00 часа.
 
Билети за звездния футболен мач има в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

МaйМyнaтa

преди 6 години

Стели е номер едно, в съвременният футбол. Познавам го лично, той е голям пич...не само на терена а и извън него!!! Нооо... брат му ванката, е номер едно. По - точен пич от него не съм срещал, честна МaйМyнcкa!!!!

2

скънка

преди 6 години

този път ще дойдат Ромарио и Марадона.Освен това ще гостуват Ривалдо, Давидс, Роналдиньо и Ето'о. ГЛедали сме ги тези номера, ице.

1

Джедай Мастър

преди 6 години

Стоичков всяка година ли ще прави мач на звездите?

fallback