Снимка: БТА
fallback

Левски и Лудогорец направиха страхотно дерби, въпреки че не си вкараха гол пред 15 000 зрители на "Герена" в отложен мач от 1-ия кръг на Първа лига. Сблъсъкът в София обаче беше изпълнен с напечени положения и не чак толкова много голови ситуации.

През първото полувреме отборите пропуснаха по два добри шанса да открият резултата, а след половин час игра Натанаел удари с ръка Антонио Вутов по лицето, но получи само жълт картон. 5 минути по-късно пък Божидар Митрев беше изгонен директно от съдията Никола Попов за игра с ръка извън наказателното поле.

След почивката Левски очаквано се прибра в защита и игра много дисциплинирано в задни позиции, а в 80-ата минута и Сисиньо беше изгонен за бутане в гръб срещу Жорди Гомес. До края не падна гол и срещата завърши 0:0.

Така Левски продължава да няма допуснато попадение под ръководството на Делио Роси, но победната серия на италианеца приключи.

Лудогорец пък записа второ поредно равенство след изненадващото 1:1 с Пирин в Разград миналия кръг.

В класирането Левски събра 14 точки и се изкачи на 3-то място. Шампионите са с 15 т., на една зад лидера ЦСКА-София.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

До муспиТака е, правилно виждаш нещата. Единственото, което трябва да добавиш е, че обора на Подуяне има да плащанякакви данъци. Нма разлика между фк тире и фк подуяне.

11

муспи

преди 6 години

Трябва да се запази отбора и публиката на ЦЕКАнаБКП-Барцелона'48-ЛАДА, за да са пушечно месо за задаващия се гняв! Краят на еврейския геноцид ще се отбележи с кървава каша от сто хиляди комуниста!

10

Анонимен

преди 6 години

Напълно очаквано приятелски мач лс лудопилец 0:0, делиорманците не се напрягаха да не би да вземат да победят, лс беше пълна трагедия преди изгонването на Митрев, а и след това, имаше по 15 мин когато не можеха да отнемат топката на зелените гущери, игра в центъра на терена с цел да няма победител..после едни коментари как достойно били играли геренците, смях, а пък Наско и Тити реваха неистово,ами спомнете си как делорман игра срещудруги отбори, на които показаха 10 жълти картонаи един червен

fallback