Снимка: Reuters
fallback

Трансферната сага на лятото е на път да приключи тази седмица. Според информация на вестник "Марка" нападателят на Барселона Неймар ще премине медицински прегледи в Пари Сен Жермен на 2 август, след което ще финализира трансфера си на "Парк де Пренс".

Бразилецът ще се подложи на задължителните прегледи в Катар, след което ще се срещне с президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи.

Според информацията Неймар ще подпише договор с компанията Катар Спортс Инвестмънтс, която е собственик на парижкия клуб.

В рамките на договора бразилската звезда ще стане посланик на световното първенство в Катар през 2022 година и ще заработи около 300 милиона евро за пет години.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

vg

преди 6 години

300 000 000??за 5 години?за футболист? грешка ли има в заглавието или света отива по дяволите?

9

Само да напомня..

преди 6 години

..че трансферът на Неймар е факт единствено в заглавието на статията. Истината е, че към настоящия момент Неймар все още е играч на Барса. Дали на 2 август сделката по преминаването му в ПСЖ ще бъде финализирана ще видим точно на 2 август. И нито ден по-рано!

8

Браво на Париж

преди 6 години

Какво да кажа, освен поздравления на ПСЖ. Явно проекта им наистина е мащабен и имат големи амбиции и то не само да завладеят един-два пъти евроепйския връх, а да се превърнат в постоянна доминантна сила за в бъдеще. След Роналдо и Меси, Неймар е третия най-добър с уговорката, че е само на 25 и му предстоят най-добрите години. Много добра инвестиция, а относно парите които дават за него - не се притеснявайте. Ще си ги избият от реклама и продажба на екипи и артикули. Даже ще са на огромен пюлс.

fallback