beroe.bg
fallback

Берое ще предложи договор на Димитър Бербатов. Това разкри кметът на Стара Загора Живко Тодоров. 

"Надявам се Бербатов да подпише с Берое. Знам, че ще има такова предложение към него от страна на ръководството на клуба. Вече дали ще се съгласи, зависи само от него", коментира Тодоров пред ТВ Стара Загора.
 
Голмайстор №1 в историята на националния отбор игра в контролата на Берое със Славия и дори донесе успеха на заралии с 1:0. Бербо ще продължи да тренира под ръководството на добрия си приятел Александър Томаш и на лагера в София, който ще се проведе от 30 юни до 7 юли.
 
В столицата Берое ще изиграе още две контроли – на 1юли срещу израелски отбор и на 7 юли срещу ЦСКА-София, като се очаква ветеранът да вземе участие и в тях. 
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

шщд

преди 6 години

А останалите в Берое ще взимат ли заплати?

6

Misho

преди 6 години

Защо му е сега да се връща в същото блато, от което излезе тогава?От друга страна, евентуалното връщане на Бербатов в българското първенство изглежда съвсем абсурдно. Нали самият той преди седем години си стегна куфарите, напусна националния отбор и заяви: Ще дойда да ви оправя футбола един ден, ако ме поканите.Знае се, че вече е станало въпрос Бербатов евентуално да играе за Берое поне до зимната пауза. За след това имал договорка да премине в клуб от Чемпиъншип. Условието на британците било Митко да участва в мачове и да вкарва голове през есента, тъй като вече цяла година стои без отб

5

Анонимен

преди 6 години

Абе да му дадат апартамент и да му плащат таксито до стадиона.(за тренировки)Може и по 500 лв. на седмица.

fallback