Снимка: Reuters
fallback

Ръководството на Манчестър Юнайтед измисли хитър начин да задържи контузената си звезда Златан Ибрахимович без да му плаща високата заплата. 

Manchester Evening News съобщава, че 35-годишният футболист ще получи интересно предложение. "Червените дяволи" искат той да се възстановява на "Олд Трафорд", въпреки че договорът му изтича в края на месеца и става свободен агент.

Ако рехабилитацията протича успешно, 20-кратният шампион на Англия ще предложи ново споразумение на Ибра. То обаче ще е до края на сезона и по този начин Юнайтед ще си спести няколко тлъсти заплати на Ибра и ще може да го използва за мачовете през пролетта.

Предварителните прогнози са, че шведската звезда ще е готов за игра през януари, а сериозен интерес към него проявява ЛА Галакси. Преди да получи тежката травма, Златан изигра 41 мача за Юнайтед във всички турнири, в които вкара 28 гола.

Очаква се тези дни на "Театъра на мечтите" да премина Алваро Мората от Реал Мадрид, името на Андреа Белоти от Торино също е свързвано с английския клуб. Неговата откупна клауза е 100 милиона евро и ако Ибра остане в отбора, Юнайтед едва ли ще плати сумата.  

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback