Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

За седми пореден път чуждестранните фенклубове у нас ще проведат благотворителен турнира. Това заявиха Благой Симеонов, председател на фенклуба на Ювентус в България, Иван Иванов, председател на фенклуба на Интер в България и Алекс Христов, участник в детската Шампионска лига в студиото на "България сутрин".

Тази година обект на благотворителната кампания ще бъде организацията "Култура без граници", а парите ще отидат за дечица, които са болни от диабет.

"Миналата година турнирът беше в подкрепа на деца с онкологични заболявания. Събрахме близо 13 хил. лева. Сега се надяваме да съберем също голяма сума, за да можем да помогнем, а и да се получи добър турнир. Ние всеки път излизаме за благотворителност и играем за забавление. Всичко е в името на благотворителността", посочиха те пред Bulgaria ON AIR.

Събитието ще се проведе в столичната зала "Спортна София", квартал "Зона Б5", през идните събота и неделя (10-11 юни) и започва в 09.00 часа сутринта. "В събота ще играят големите, а в неделя ще бъде детската Шампионска лига. Надяваме се на всички да им хареса – и публика, и участници. Всеки е поканен да дойде, трябва да се помага на хората в нужда, особено деца", казаха още гостите. 

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback