Снимка: Reuters

Френските легенди Давид Трезеге и Кристиан Карембьо са поредните звезди, които ще пристигнат у нас за шоуто на Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

Точно след последния финал в Шампионската лига между "Реал" и "Юве", две от големите легенди на тези клубове потвърдиха, че идват в България за грандиозния благотворителен спектакъл на 14 юни.

Трезеге е чужденецът с най-много голове в историята на "Ювентус" – 171. В Шампионската лига държи рекорда за гол, при който топката е изстреляна с най-висока скорост - 157.33 км/ч в четвъртфинала между "Монако" и "Манчестър Юнайтед" през 1998 г. Има по две шампионски титли на Франция (с "Монако") и на Италия (с "Ювентус"). Голмайстор на Серия А и най-добър футболист в Италия за 2002 г., финалист в Шампионската лига през 2003-а, носител и на Суперкупата на Италия през тези два сезона.

Легендарният голаджия на "Ювентус" Давид Трезеге! Световен и европейски шампион с Франция.

И още една легенда: С националния отбор на Франция става световен шампион за юноши до 19 г. през 1996 г., за да дойдат и изключителните успехи на голмайстора с мъжкия отбор. Триумфира на световното първенство през 1998 г., а след това и на Евро 2000 в Белгия и Холандия – Кристиан Карембьо, златното момче на Франция вкарва решителния "златен гол", с който тимът му бие Италия с 2:1 и вдига трофея. Стига до финал и на Мондиал 2006.
 
Той е в състава на Франция за триумфите на световното първенство през 1998 г., на европейското през 2000 г. и Купата на конфедерациите през 2001 г. Става шампион на Франция с "Нант" през 1995-а. Преминава в "Сампдория", след което идват годините на най-големите успехи с „Реал“ (Мадрид). Печели два пъти Шампионската лига – през 1998 и 2000 г.

Емблематичният халф на "Реал" (Мадрид) Кристиан Карембьо! Световен и европейски шампион с Франция.

Големите шампиони Трезеге и Карембьо! Очакваме ги в отбора на Фиго за Мача на годината в София!

Билети за All Stars 2017 може да купите онлайн от eventim.bg и в мрежата в цялата страна – в билетния център на НДК и на касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, в Office1, Orange, "Технополис", Usit Colours и в Български пощи.
 
Обявените звезди дотук вижте в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase