Снимка: Bulphoto.com
fallback

Левски настоява БФС да обяви час по-скоро правото на клуба да участва в Лига Европа без бараж в неделя срещу Верея.

"Сините" обясниха в съобщение на клубния уебсайт, че футболният съюз е длъжен да спази собствените си нормативни актове, а според тях Левски заема мястото на ЦСКА-София, който е новосформиран клуб и няма право да играе в европейските клубни турнири. 

"С приключването на последния кръг на Първа Професионална Лига, ПФК Левски АД се обърна официално към БФС по повод обявената от футболната централа официална информация, че класираният втори отбор в ППЛ не получава от УЕФА лиценз за участие в европейските турнири, защото не изпълнява част от критериите. Клубът настоя БФС да приложи правилника на УЕФА за участие в турнира Лига Европа, както и собствените си нормативни актове и да обяви официално правото на ПФК Левски АД да участва директно в европейския турнир", пишат от клуба.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

когато леевскалар осъзнаят че не чорбата,латекса и международното положение им пречат, а бобочковци, опосуми и прочие наркомани дето бълват памфлети с недопустима за журналисти лексика, тогава може би ще се сетят да питат и дедо боре, къде са отишли парите и що имат да дават на държавата. факта че им се разминава банкрута 10ти пореден път сам по себе си е фарс, който никой фен, имащ себеуважение с 1 милимунда по силно от това на ибpикчия и на ефрейтор не би допуснал

27

Дръндер

преди 6 години

До животновъдЪ 23Оди си на село да гледаш животните! Щото от друго не разбираш! Принципа е следния ако втория не може да играе отива третия. А не играе бараж със седмия от Долно ***!

26

krksp

преди 6 години

Само да напомня на ****те писали коментари за ЦСКА,че статията е за Левски.И щото сте много стриктни на правилници на герена, не би трябжвало да ревете толкова.

fallback