Снимка: Reuters
fallback

Легендарният централен бранител на Интер Иван Рамиро Кордоба е поредната звезда, която ще дойде в София за мача между отборите на Бербатов и Фиго. 

Срещата, която е с благотворителна цел, ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 14 юни и до този момент участие в нея са потвърдили едни от най-големите имена на световния футбол в последните две десетилетия.
 
Ето как и организаторите на звездния мач представиха Кордоба:
 
"Той е от символите на италианския Интер. Печелил е битки с "нерадзурите" цели 12 години. Партньорството му с Марко Матераци в отбрана е пословично. Петкратен шампион на Италия. През 2005 година вдига над главата си Купата на Италия като капитан на Интер, като впоследствие завоюва трофея общо четири пъти. Четири пъти вдига и Суперкупата на Италия. През 2010 година печели с Интер и най-желания клубен трофей - Шампионската лига. Триумфира и в Световното клубно първенство. Носи капитанската лента на Колумбия. С националния отбор печели Копа Америка. Иван Кордоба! И той ще е в отбора на Фиго за Мача на годината в София на 14 юни!".
 
Обявените звезди за All Stars 2017 дотук:
 
United Stars: Димитър Бербатов, Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Роби Кийн, Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров
 
All Stars: Луиш Фиго, Роберто Карлош, Робер Пирес, Деко, Дуайт Йорк, Мичел Салгадо, Максуел, Франческо Толдо, Йенс Леман, Нуно Гомеш, Гайска Мендиета, Иван Кордоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

на герена на свешчи да пиеме по една водка на 29 юни!

3

Легендата

преди 6 години

Браво на Бербатов. Не е някаква празна кратуна като онази *** Динко.

2

Жоро

преди 6 години

Националния пак ще събере легенди,дано се напълни.

fallback