Снимка: Reuters
fallback

Челси стана шампион на Англия в дебютния сезон на Антонио Конте като мениджър на тима. “Сините” от Лондон спечелиха измъчено с 1:0 гостуването си на Уест Бромич, но спечелените три точки бяха достатъчни, за да бъдат недостижими на върха в класирането на най-тежкото първенство в Европа.

Героят за Челси бе повече от необичаен - резервата Миши Батшуай, който се разписа чак в 82-та минута на двубоя. С този успех Челси събра 87 точки и е далеч напред пред градския си съперник Тотнъм (77). Така три кръга преди края Челси може да празнува.

Двубоят можеше да започне по сензационен начин, след като още в 30-та секунда Тибо Куртоа трябваше да спасява много опасен удар с глава на Саломон Рондон. Постепенно гостите овладяха центъра на терена, но реални опасности пред вратата на Уест Бромич липсваха.

Още за двубоя четете в gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До долния

преди 6 години

Титлите са си титли. Ман афите например като пръснаха полови млрд последните 4 какво взеха освен калъфки? А Левски като спечели пари от участията си в ЛЕ, в какво ги инвестира освен за май муни, дето играха по 2 мача и после взимаха сумата и неустойки? Така пари всеки е имал в даден момент, ама акъл не всеки има. То и микренското джудже има пари, ама освен калъфки друго не печели.

14

Геренбахче

преди 6 години

Челси-един посредствен във времето отбор ,припечелил нещо в последните години благодарение парите на Абрамович...Аналог на ,,Лудогорец,, на Киро Гела...

13

Анонимен

преди 6 години

Ами вземете си ги в Италия ние на сила никой не караме в Англия :) Ама и те знаят , къде е истинския футбол и пари. В Италия има само манекени стил А група. Да не говорим, колко пъти ги съдиха за оредени мачове....На Юве колко титли и отнеха и колко време беше в изгнание ? Това ли ви е футбола ? Всички отбори да лягат на Юве и Милан . Смешници.

fallback