Снимка: Reuters
fallback

Младата звезда на Монако Килиан Мбапе, за когото напира половин Европа, е избрал да премине в Реал Мадрид, гръмна вестник „Марка“ днес.  

„Той иска да дойде в Мадрид. Играчът на Монако Мбапе е казал „да“ на белия клуб“, пише изданието на първата си страница върху снимка на футболиста. 
 
Белите са един от отборите, които са на опашката за подписа му, като според изданието сензацията на сезона вече е дал принципното си съгласие да заиграе на „Сантяго Бернабеу“. 
 
От Кралския клуб вече са се свързали с представители на играча, като от известно време вървят и разговори с Монако за трансфера на младока, който вероятно ще струва около 100 милиона евро на Белите. 
 
Флорентино Перес обаче никога не е имал проблем с парите, така че няма да пести средства в стремежа да подсили отбора си и то с един от най-обещаващите таланти на Стария континент. 
 
Твърди се, че основната причина за избора на Мбапе е присъствието на треньора Зинедин Зидан, който отдавна следи изявите му и е готов да му даде шанс на най-високото ниво.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Дсе

преди 6 години

Зарежете го този Мбапе, ами вижте Пауло Дибала. Бедата е, че Юве няма да иска да го продаде.

fallback