Снимка: Булфото

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев изригна остро по адрес на Лудогорец след загубата с 0:2 от "орлите" вчера. Както е известно, реферите удариха сериозно рамо на разградчани, след като и двата им гола паднаха от положение на засади.

"Мога само да благодаря и да се поклоня на тази публика. Видя се че, ЦСКА е жив. Жив ли е ЦСКА, могат ли да убият идеята? Не, не могат, за мен това е изводът. Скоро има годишнина от Баташкото клане, а днешния мач бе нещо подобно. Да, и ние пропуснахме доста положения, но дали щяхме да ги пропуснем при резултат 0:0? Всичко това се случва пред погледа на шефа на съдиите Марк Бата. Докога ще търпим подобни своеволия? Убеден съм, че съдийството бе преднамерено", заяви Георгиев.

"В Лудогорец говорят за феърплей? Това е пълна порнография. Тази шайка престъпници ще продължат да си свалят гащите пред този отбор, но ние най-накрая ще вземем мерки. Не сме очаквали подобно нещо. Искахме да се надиграваме и смятам, че ги надиграхме. Това в Лудогорец е мега наглост и прехвърля всички граници. Досега търпяхме, но вече тръгваме в атака. Ще изкореним техните подмолни методи", допълни още той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase