Снимка: Reuters
fallback

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не иска Лестър за съперник на 1/4-финалите в Шампионска лига. Френската легенда е на мнение, че нито един отбор няма желание точно в момента да се изправи срещу английския първенец, който след назначаването на Крейг Шекспир за мениджър е в подем.

 "Смятам, че нито един треньор не иска Лестър за съперник, в това число и аз. Те продължават да преследват целите си, хората говориха, че не могат да спечелят титлата, но успяха. Говориха, че няма да елиминират Севиля, но и това направиха. Никой не смята Лестър за фаворит, което е голям коз за тях. Притежават няколко наистина талантливи футболисти, играят със страст и сърце. Срещу такива отбори винаги се играе трудно. На този етап в Шампионска лига всеки започва да мечтае да триумфира", заяви Зузи.
 
Жребият за 1/4-финалите в най-силния клубен турнир ще се тегли утре от 13.00 часа българско време в Нион, Швейцария. Освен Реал и Лестър, там са още Барселона, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Ювентус и Монако. 
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 7 години

Лицемери! Всички до един се молят точно Лестър да им се падне. Направо си представям как на Реал им се пада Байерн или Барселона и те си викат: Пфу, добре, че не е Лестър...

4

Циганин

преди 7 години

По форумите в Испания се пище ,че Реал си има вече съперник и това е Лестър след като се разбра ,че те се класират Юзащото винаги на Реал се падат в последните години все леки съперници които в своето първенство заемат от 8 место надолу ,та затова иЗидан излиза с това заявление . Много добър футболист и няма значение мюсолманин ли или еврейн ,важното е че това човека успя ,за разлика от много други които освен да гледат и да критикуват не стават за друго .

3

OMG_Lucker

преди 7 години

Зизу е изчеткал лисиците, от 8те отбора те поне на пръв поглед са най- лабави. Следват Монако и Дортмунд. Останалите отбори са много, много тежки.

fallback