Снимка: Marca
fallback

Френският първенец ПСЖ отправи жалба до УЕФА за отсъжданията на германския рефер Дениз Айтекин по време на 1/8-финалния реванш с Барселона от Шампионска лига, загубен от "принцовете" с 1:6.

В документа от "Парк де Пренс" прилагат видеозаписи на скандалните отсъждания на съдията и се съобщава, че те са решили крайния изход на епичния сблъсък. По време на изготвянето на жалбата от ПСЖ са се консултирали и с международни арбитри.

Вижте претенциите на ПСЖ в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

АНОНИМЕН

преди 7 години

Нали немските съдии дадоха висока оценка на своя сънародник за мача ? Нали миналата година пък Барса бе закопана с недадена дузпа в края на мача с Атлетико в ШЛ , с която можеше да продължи? Не може по популярност да се сравняват Барса с ПСЖ, щото феновете на Барса са по целия свят и тук в България 90 % от феновете на ЦСКА също са за Барса заради Ицо Стоичков. Няма да се учудя ако при следващ противник Барса отново бъде жестоко ощетена.

11

Анонимен

преди 7 години

Не ги ли е срам да се ровят в тези неща , кат не минаха центъра .

10

Анонимен

преди 7 години

На калпавият водолаз костюмът му пречил. Как може да се оправдаваш със съдиите, след като си пропилял 4 гола аванс. Тея да не са турци!?

fallback