Снимка: Bulphoto.com
fallback

Бившият треньор на Левски Илиан Илиев отрече информациите, че ще се завърне на "Герена".

Пред Gol.bg той разкри, че няма да се върне при "сините". Бъдещето на настоящият наставник Елин Топузаков е неясно заради слабите резултати на 26-кратния шампион на България от началото на пролетния дял на Първа лига.

Левски не успя да победи далеч по-непретенциозните отбори на Пирин (0:1), Локомотив (Горна Оряховица) (1:1) и Дунав (2:2). При загуба в съботния сблъсък с ЦСКА се очаква Топчо да подаде оставка.

Другите спрягани имена за нов треньор на "сините" са на Емил Велев-Кокала, Николай Митов, Георги Иванов-Геша, както и на настоящия помощник на Топузаков – Асен Букарев.

Относно мача на Левски с ЦСКА Илиан Илиев заяви пред нашата медия: "За мен това е вечно дерби, няма какво да говорим повече. Нека по-добрият отбор да победи", заяви той, а накрая отказа да коментира ръководната криза на "Герена".

Илиев беше начело на Левски през сезон 2012/13 и беше близо да изведе отбора до титла и Купа на България, но подаде оставка след изненадващото равенство 0:0 с Монтана.

В крайна сметка столичани не само не успяха да спечелят дубъл, но сдадоха 1-то място в последния кръг след 1:1 със Славия и загубиха финала за Купата от Берое след изпълнение на дузпи.

Всичко за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

anonimen

преди 7 години

възлов мач в 14,30 яко бфс са се побъркали що толкова рано може и да си го гледат

6

Анонимен

преди 7 години

На комшията дее фен на левски ко падне ела гледаи по месец не приказва и другите даже е аз съм фен на цска е кво трябва да на правя ко падне цска футбол другия път пък ще бият рев и простотия до небеса за кво пии си ракията и да ти не дреме за махленски футбол

5

СС

преди 7 години

Бе на кой му пука за тия ритнитопковци ,айсиктир ...

fallback