Снимка: Bulphoto.com
fallback

Николай Митов ще е новият треньор на Левски, разбра Gol.bg от сигурен източник.

Все още не е сигурно дали той ще води "сините" в съботния сблъсък с ЦСКА-София или ще бъде официално обявен след мача. Едно обаче е ясно – Жадното със сигурност ще смени Елин Топузаков начело на 26-кратния шампион на България.

Той вече е постигнал договорка със спортния директор на клуба Даниел Боримиров и ще подпише договор до края на сезона. По-вероятно е Митов да заема поста на Топчо днес или утре, тъй като треньорската смяна ще даде импулс в Левски преди големия мач.

Бившият защитник пък напуска заради трите поредни издънки на столичани от началото на пролетния дял на Първа лига – 0:1 от Пирин, 1:1 с Локомотив (Горна Оряховица) и 2:2 с Дунав (Русе).

Това ще е втори престой на Митов начело на Левски. През 2013 г. той смени Илиан Илиев, но под негово ръководство отборът бра невиждан срам – загуби титлата в последния кръг след 1:1 със Славия на "Герена" и падна с дузпи от Берое на финала за Купата на България.

Точно заради това голяма част от феновете вече възроптаха срещу решението на ръководството.

Всичко за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали е Жадното?! По-скоро е Гладното!Шок е да гледаш български футбол!

19

ЦСКА

преди 7 години

Никито Юбилея. Завинаги един от нас.

18

Син Кестен

преди 7 години

Нещо не се чувствам в ШОК. Никито е симпатяга. Добре работеше в Септември, а и е върл левскар. Само ония 0лигoфрeни с черните качулки, дето заради тях много хора престанаха да ходят на мачове, да не направят поредната простотия.

fallback