Снимка: Reuters

Мегазвездата на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, е много разочарован от освиркванията, които получава на "Сантяго Бернабеу". Това обяви вратарят на "белия балет" Кейлор Навас.

По време на победата с 3:0 над Реал Сосиедад в среща от 20-ия кръг на Примера дивисион, част от феновете на мадридчани изразиха недоволство от формата на четирикратния носител на Златната топка. Португалският национал обаче не им остана длъжен и камерите го уловиха как се обръща към тях с думите "кучи синове".
 
"Кристиано обича всички фенове на Реал, говорих за това и със Серхио Рамос", заяви Навас. "Не му е безразлично, когато го освиркват. Болно му е да чува тези неща от трибуните, но той разбира привържениците, които в същото време ни подкрепят. Роналдо винаги се опитва да бъде полезен за отбора с головете си", продължи вратарят на "кралете".
 
"Освиркванията са част от играта. Когато бях нов в Реал, това не ме изненадата. Винаги сме по-силни като чувстваме подкрепата на запалянковците", завърши Навас.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase