Снимка: Bulphoto.com
fallback

Досегашният треньор на Пирин Стефан Генов се присъедини към щаба на наставника на ЦСКА-София Стамен Белчев.

"Стефан Генов е новият човек в щаба", потвърди Стамен Белчев на днешната първа за годината пресконференция на "червените" преди старта на зимната подготовка. 

През 2013 година Генов за кратко беше в ЦСКА като част от щаба на Христо Стоичков. Стефан Генов е роден на 23 юни 1954 година в град Пловдив.
 
Има 24 години треньорски стаж в ПФК Локомотив (Пловдив), три сезона в ПФК Несебър (Несебър), два в Черно Море, два в Левски (Карлово) и 5 години е работил в Сирия с отборите на Ал Етихад, Ал Талия, Ал Харие и Ал Джихад.
 
През 2013 води Локомотив София, а от 12 август 2014 г. до 30 юни 2015 г. е помощник-треньор на Лудогорец. През лятото на 2016 той пое състава на Пирин.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Додо

преди 7 години

Много вожд, малко индианец ...

13

Анонимен

преди 7 години

До ГостенинКак да не си объркан?! Вие говедата сте генетично обречени на Алцхаймер. Толкова сте объркани, че дори не усещате как Спаско шифьора ви води към закриване

12

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали е Лиска или Цицекс, но е най-посещаваният и най-гледаният отбор в България. За ужас на враговете си ЦСКА Е ПО-ЖИВ ОТ ВСЯКОГА. Пълнете памперсите и обвинявайте за това Етрополе.

fallback