Снимка: Reuters
fallback

Голям скандал е на път тотално да влоши атмосферата в Манчестър Юнайтед.

Според авторитетното издание The Times голмайсторът на "червените дяволи" Златан Ибрахимович е крайно недоволен от тренировъчния процес на Жозе Моуриньо. Шведската звезда счита, че методите на Специалния не са никак подходящи за него и за отбора, на което се дължат и колебливите резултати.

Златан е убеден, че играчите на Юнайтед имат нужда от съвсем други занимания, които ще скъсят изоставането от лидерите във Висшата лига. Той е казал в прав текст на Моуриньо и екипа му, че трябва да се наблегне повече на аеробика, за да се подобри гъвкавостта на футболистите.

След 11 кръга в първенството Юнайтед заема 6-то място в класирането на 8 точки от върха. В следващия кръг "червените дяволи" са домакин на Арсенал.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Браво Влади!!!

преди 7 години

До vladyБраво бе! :D хахахахахахахах

5

vlady

преди 7 години

Трябва да играят солиден съвременен маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа. За целта са нужни позиционни играчи със стратегическо мислене и позиционно чувство от ранга на Бербатов, умеещи да маневрират прецизно по терена, да заемат позиция, да наблюдават отблизо играта и да изчакват топката да дойде и положението да узрее за атака.

4

тТт

преди 7 години

'Айде, почна се! Как издържа до сега, не знам, ама се започват магариите му и в Англизия! :)

fallback