Снимка: Bulphoto.bg
fallback

Левски шокиращо отпадна на 1/8-финалите в турнира за Купата на България, след като отстъпи на Черно море с 2:3 на "Герена", след продължения.

Варненци демонстрираха страхотна ефективност и съвсем заслужено стигнаха до успеха в срещата и се класираха за 1/4-финалите на надпреварата.

Сашо Цветков откри в 3-ата минута, а Бакари удвои аванса на своите в 31-ата, като в крайна сметка техните две попадения не бяха достатъчни за победата в редовното време

В 63-ата минута Тунде намали, а Пиргов бе точен в 79-ата минута, за да възстанови равенството. В крайна сметка се стигна до продължения, но в 101-ата минута Цветков се разписа отново и донесе крайния успех на тима си.

По този начин Гонзо съсече любимия си отбор в много труден за "сините" момент откъм спортно-технически аспект.

Отборът на столичани върви отлично, но пък за сметка на това няма постоянен треньор, след като Люпко Петрович се раздели с тима и той е воден от Елин Топузаков, който няма почти никакъв опит като старши-треньор.

Черно море се превръща в "черна котка" за Левски, след като ги би на финала за купата след дузпи преди година и половина, когато мачът също бе доста драматичен.

Не може да не се отбележи, че купата бе мечтата на "сините", тъй като отборът няма как да се пребори за титлата с Лудогорец.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Бой по говедата

преди 7 години

Браво Гонзо велик си!Колко е срамно да си ***!

16

Право Писов

преди 7 години

като почнеме от саши цветков и завършиме статията, става ясно че за автора единствен източник за тоя мач е лайвскор. кой откъде е , за незапознатия читател има само имена и минути ..и половин статия обобщения за синия отбор като в добрите години на жаки.

15

Анонимен

преди 7 години

Иде техния ред гонзо да те одръстим ше ние кеф само литекс

fallback