Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Мечтата на феновете на Берое скоро може да се сбъдне, защото Илиан Илиев е пред завръщане в отбора. Варненският специалист напусна Локомотив (Пловдив) преди една седмица, но няма дълго да стои без работа, след като Берое вече е влязъл в контакт с него, информира "7 дни спорт".
 
Илиев е любимец на хората в Стара Загора, след като донесе една от най-големите радости в последните години. Той беше треньор на тима в два периода - първо през сезон 2006/07, а след това от 2008 до 2012 г. През 2010 година той спечели Купата на България, когато Берое победи на финала Черноморец (Поморие).
 
Илиев вече е провел първоначални разговори с ръководството на Берое, а днес е чакан в Стара Загора, където трябва да се срещне наново с шефовете. Ако се съгласи да се завърне в отбора, Илиан ще има около седмица да работи с играчите, след като заралии нямат двубой през седмицата. Те отпаднаха за Купата на България след загубата от втородивизионния Септември (София), а следващият двубой на тима е в събота срещу опашкаря Монтана.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Бероец

преди 7 години

Няма мое, няма твое, Илиан ще бъде вече треньор на Берое!

3

Ужас

преди 7 години

Каква радост?! Колкото по-далеч от Стара Загора е Ил.Ил. толкова по-добре!

2

Анонимен

преди 7 години

Берое не е от отборите, които гонят треньорите си ей така. Илиан Илиев е добре дошъл, спечели купата с отбор съставен само от българи и има дух. Нищо, че стила на игра не красив, то в А група, никой не играе красиво.

fallback