fallback

 Феновете на ЦСКА се изгавриха жестоко с вратаря на Левски Боян Йоргачевич по време на вчерашния двубой между двата отбора, завършил 1:1.

Gol.bg научи, че по време на срещата "червените" фенове са се докопали до шала на сръбския страж, който той държи като талисман на мрежата. Той е бил взет от децата, които подават топките, след което е "пуснат по редичката". Малчуганите са го дали на стюардите, които са го предоставили  в сектор "Г".

На мястото на него пък е бил поставен шал на ЦСКА, който впоследствие привържениците си прибрали. Цялата история предизвика неистов смях на стадиона, а талисманът на Йоргачевич е бил изгорен. След края на мача вратарят се обърнал да си го прибера и останал като вцепенен от липсата му.

Това обаче не беше единствената гавра с един лидерите на Левски. Освен, че се прости с шала си, Йоргачевич остана и без бутилката си с вода, която също беше взета.

Вижте снимки в материала на Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 7 години

До До 40 TekoКое е ЦСКА решава публиката на ЦСКА, а не някакви надрусани наркоси от София-Запад.

39

До 40 Teko

преди 7 години

Объркал си се.ЦСКА и ЦСКА-София са два различни отбора. Първият фалира, а вторият е новосъздаден отбор с това име. Не се подлъгвай по опита да се открадне четирибуквието. Кражбата не ги прави наследници на бившия отбор ЦСКА.

38

Teko

преди 7 години

Ало, малкия, вземи да се ограмотиш малко. Комунистите прекръстиха Левски на Динамо, Славия на Ударник и т.н. и няма никакви фалирания или нещо подобно. По онова време не съществуваше понятието фалиране. Колкото до днешният ЦСКА София, той сменя маса имена - ЦДВ, ЦДНВ, ЦДНА, ЦДНА Септемврийско знаме, ЦСКА, ЦСКА София. Пропускам нарочно имената Витоша и Средец, защото те също са също комунистически измишльотини!

fallback