Ройтерс
fallback
България е футболно джудже №3 в Европа. Най-дребният лилипут на Стария континент е Гибралтар. Следва Лихтенщайн и после кретат нашите.
 
Това показва безпощадната статистика по отношение на допуснати голове в първите три световни квалификации. Абсолютният дебютант Гибралтар е получил 14 попадения във вратата си. Лихтенщайн - 12.
 
Нашият вратар Владо Стоянов трябваше цели 10 пъти да извади топката от мрежата си. Това ни отрежда незавидното трето място сред футболните джуджета. Делим тази позиция с Косово и Молдова. Владо спаси няколко положения на мача, загубен от Швеция с 0:3.
 
Иначе можеше да потънем и по-дълбоко. И това дори не е най-лошото. Най-лошото е, че вече на никой дори не му е тъжно за този отбор.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 7 години

Важно е че има банани в магазините. Нали за това се борехме 45 години?Лапайте банана и не мъркайте. Да не би да искате комунистите да се върнат на власт?

34

Ганчо

преди 7 години

Единственото което правят добре е да се извиняват, да поемат вина и да обещава, че за следващия мач ще са най-добрите и ще се раздават по терена като спартанци на Термопилити. Празни, голи и безотговорни обещания.

33

Ганчо

преди 7 години

Много от отдавна нямаме национален отбор. Тези които участват в "националния отбор" са български футболисти по стечение на обстоятелствата играещи в трето дивизионни отбори и набедени за "ДОБРИ". Това са хора играещи само за някакви премии и комплект анцузи с особен дизайн и доста грозни. Мисля, че подобни екипи имат южноамериканските отбори. Дизайнера сигурно е учил там. Не очаквайте успехи от тези безхаберници и нещастници, те от отдавна не мислят като Българи. Единственото което правят добре.

fallback