Снимка: Булфото
fallback

За четвърти пореден път Левски отпадна още на старта на евроучастието си. Това стана факт, след като "сините" направиха 1:1 с Марибор на препълнения стадион "Георги Аспарухов". Така след равенството 0:0 в първия мач, българският тим беше елиминиран по правилото за гол на чужд терен.

Възпитаниците на Люпко Петрович отново се представиха превъзходно, но късметът определено не беше с тях. Те отриха резултата в 22-ата минута чрез Франсис Нар, а малко по-късно Боян Йоргачевич спаси дузпа. След почивката Левски изпусна няколко великолепни шанса да удвои преднината си и пропуските изиграха лоша шега.

В 67-ата минута Табарес се поправи за пропуска си от бялата точка и вкара скъпоценния гол за словенците, който ги прати в третия квалификационен кръг на Лига Европа, където съперник ще е шотландският Абърдийн.

"Сините" обаче заслужават само аплодисменти за отличното си представяне срещу Марибор и двата мача определено носят оптимизъм на "Герена" за започващото след седмица вътрешно първенство.

Всичко за мача можете да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

мъкииии

преди 7 години

ами Левски с такива играчи като Венцита Менцита които на пет метра от вратата не могат поне да я улучат ням как да победят

94

ЦСКА

преди 7 години

ФК,,Левски,, участва в Европа всяка високосна година... 2020 година е високосна-тогава пак !

93

gost

преди 7 години

Като паднат горките гледаи що жалби подават макар от една странс град без футбол са прави но това е всеки път кривия е цска що не видят и коригират грешките си то да е само там то определено има невред

fallback