Снимка: Reuters
fallback

Ръководството на Астън Вила няма да предложи договор на българския футболист Стилиян Петров, обявиха официално от английския клуб.

Бившият капитан на националния отбор на България не влиза в плановете на мениджъра Роберто ди Матео.

Петров обаче може да остане в Астън Вила, тъй като от клуба са готови да му предложат друг пост.

"Стилиян е вдъхновение за всички нас. Говорих с него и му обясних решението си. Освен това му предложих да остане в клуба. Стилиян ще обсъди предложението със семейството си преди да се завърне при нас", заяви Ди Матео.

Както е известно, преди четири години Петров беше диагностициран с левкемия, но успя да се възстанови напълно и дори да се завърне на терена.

Той игра в две контроли на Астън Вила през юли, но пропусна снощната проверка на тима срещу Бристъл Роувърс, завършила 1:1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ф

преди 7 години

Не му е за пръв път ,така през 2006 Стенли беше изритан в *** от Ицо .

4

vlady

преди 7 години

На 37 години след прекарана химиотерапия вече не е годен за професионален футболист за съжаление. Би бил полезен за Астън Вила като част от треньорския щаб, но не е в състояние да играе на високо професионално ниво.

3

Анонимен

преди 7 години

чак пък загърбили ... айде пак свободни съчинениялогично е да не го картотекират, едва ли някой е допускал, че ще го върнат на терена след такава пауза на тия години, отбора си има конкретни цели и задачи за през сезона. Важното е, че се е оправил, другото са бели кахъри. Ще му предложат пост в треньорския щаб и реално остава в отбора.

fallback