fallback

Аби Кланси
Валентина Зеляева

Общо гласували: 616
Аби Кланси
29%
Валентина Зеляева
71%

Европа вече е футбол. Началото на Евро 2016 бе дадено снощи в Париж, а в следващия месец ни очакват горещи моменти по стадионите на Франция. Ще следим най-атрактивните фенове и по трибуните, но ще ви предлагаме и един по-различен сблъсък – този на нежния фронт.

Красавиците, които ще изправим в пряк двубой са от страните, които ни предлагат дербито на деня - Англия срещу Русия.

За честта на британците и за вашите гласове ще се бори Аби Кланси. Тя е съпруга на нападателя Питър Крауч, но в нашата рубрика гастролира като един от най-желаните модели и жени на Острова.

Общ преглед

Срещу нея се изправя руският модел Валентина Зеляева. В света на модата тя е добре призната, а в нейната визитка може да се отбележи съвместната й работа със световни брандове като Calvin Klein, Coach, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger.

Общ преглед

Коя е по-секси и дали ще спечели Англия или Русия на нежния фронт - решавате с вашия глас в анкетата ни. В галериите пък можете да оцените всяка една от горещите мацки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

*/*

преди 7 години

Красива англиачанка е оксиморон...горе-долу като топъл сняг или бял ***.От многото сватби между брат,чеди на острова(заради имуществото има закон позволяващ сватбата между родственици)имат изкривявания в генома.

27

Анонимен

преди 7 години

До муспиговори за себе си. Ние българите, разумните, а не рубладжиите сме за Англия.

26

муспи

преди 7 години

Ние българите сме за руснаците по ред причини, но най важната е расовата - те са бели като нас, а англичаните вече са негро-арабско-индийски шариат. Където между тях се мерне белезникаво, оказва се евреин! За футбола - с този треньор Англия няма да води борба за медали.

fallback