Снимка: БТА
fallback

Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви на днешната си пресконференция, че подкрепата на спортния директор на клуба Георги Иванов към него няма да е вечна.

След чудовищната издънка в последния кръг – 0:0 с последния в класирането Монтана насред стадион "Георги Аспарухов", Гонзо заяви, че има пълно доверие на спеца.

Попитан на въпрос дали се е успокоил от тези думи, Стоев заяви: "За успокоение не бих казал, в Левски не може да имаш спокойствие. Може, ако постоянно побеждаваш, но и тогава би трябвало да имаш притеснение. Защото хората ще свикнат да побеждаваш и при евентуална несполука, пак ще има напрежение", заяви Стоев.

"Не бих казал, че има успокоение. Знам, защото имам достатъчно разговори с него, че той е един човек, който е изцяло зад мен и когато спортният директор е зад треньора, това показва, че клубът работи в правилна посока. Но това няма да е вечно, на мен ми е пределно ясно", категоричен бе треньорът.

"След два неуспеха треньорът трябва да си поема вината. Това е истината. Не отговарят на истината спекулациите, че едва ли не нямаме никакви отношения с него. От първия ден функционираме изключително сериозно и като едно цяло с него. Не бързайте да ме уволнявате. Вече 20 дни ме уволнявате. Само това ще ви кажа. Не бързам и аз да си тръгвам от Левски", каза още Стоев.

Какво още каза треньорът на Левски - прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

наи засмяният треньор

1

Анонимен

преди 8 години

До ФК Лафка 2016Голяма грешка е подписването на договор с подуянци.

fallback