fallback

Христо Стоичков пристигна спешно в България от Щатите. Днес се чака и Красимир Балъков да кацне от Германия. Две от големите емблеми на четвъртите в света идват, за да почетат друг славен от четата - починалия внезапно на 13 февруари Трифон Иванов.

Кавалерът на "Златната топка" летя почти цяло денонощие от Маями до София, за да се прости в сряда с един от най-големите си приятели от четвъртите в света, съобщава вестник "Труд".

От летището разказаха, че още на паспортния контрол Стоичков е бил просълзен и не е искал да разговаря с никого. Само признал, че е имал близо 500 неприети повиквания през нощта, когато е спял, а се е разчула трагичната новина за Трифон.

На секундата Камата информирал шефовете си в американския тв канал "Унивижън", че тръгва за България, и отменил всички свои предавания. Обещал, че ще се прибере веднага след погребението.

"Трифон беше от най-добрите ми приятели, само преди няколко дни говорих с него, не мога да повярвам", каза през сълзи Стоичков пред вестника няколко часа след кончината на железния защитник.

Още новини от спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до 13 и 14

преди 8 години

Вие двечките се сетихте точно на какъв тип публикация да се плюете! Трифонееее още хляб имаше в тебе. Светла ти памет! Почивай в мир... ;(

11

Гундьо

преди 8 години

До ШибиРибиНа испански се произнася Барселона, а на каталан - Барцелона, но ти едва ли ще разбереш, както не разбираш и мъжките сълзи, синьо ***...

10

hristo

преди 8 години

mnogo tajen povod gi sabira,jalko.stoichkov i balakov sa istinski priqteli-bravo.pochivai v mir trifone,svetla ti pamet.nigoga niama da te zabravim.ti i drugite momcheta tolkova mnogo radost i gordost donesohte.

fallback