Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед отпадна от Шампионската лига, губейки с 2:3 като гост на Волфсбург в двубой от група "В", игран на стадион "Фолксваген Арена".

Момчетата на Луис ван Гаал започнаха срещата по чудесен начин и Антони Марсиал откри резултата след разкошен пас на Хуан Мата.

Това обаче ядоса "вълците" и те сътвориха пълен обрат преди да изтече половин час игра. Първо Налдо изравни с удар от въздуха, а след това Юлиан Дракслер асистира за Виериня, вкарал на празна врата.

В края на първото полувреме съдийската бригада отмени попадение на гостуващия тим. Лингард вкара топката във вратата, но намиращият се в положение на засада Хуан Мата попречи на видимостта на вратаря.

Волфсбург имаше няколко добри положения през второто полувреме, в което беше по-опасен, но в 82-та минута Гилавоги си вкара комичен автогол с глава. Две минути след това обаче Налдо вкара втория си гол в мача, реализирайки с глава.

Така Волфсбург спечели групата с актив от 12 точки, докато третият Юнайтед остана с 8 пункта и отива в Лига Европа. ПСВ Айндховен е втори с 10 точки, а ЦСКА Москва е на дъното с четири пункта.

Всичко за мачовете в Шампионска лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase