fallback

ЦСКА продължава да гази без проблем в Югозападната "В" група, като този път тимът успя да разбие с 5:1 Вихрен при гостуването си в Сандански.

Това стана в среща от 10-ия кръг на групата, като след този мач статистиката показва 48 вкарани гола за ЦСКА и един допуснат от началото на сезона. Въпреки загубата си санданчани са първият отбор, който бележи гол на "Армейците" от началото на сезона.

Отборът е лидер в класирането и има в актива си 30 точки.

Йордан Йорданов откри резултата още в 7-ата минута, а три по-късно Николай Цветков удвои аванса на гостите, а в 31-ата минута вкара и второто си попадение за класическия резултат.

Коце Хазуров покачи преднината в 33-ата минута, а две минути преди почивката отбеляза също второ попадение. Бранеков си вкара автогол в 81-ата минута и така съсипа целта за още една суха мрежа на тима му.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

муспи

преди 8 години

В А Окръжна могат да имат още по феноменална серия. А ако ги засилят във В Окръжна което ще е много справедливо, ще имат исторически победи с по 30:0!

13

Анонимен

преди 8 години

За каква "феноменална серия" става въпрос във "В" група? Може ли журналистът, написал това заглавие, да ми обясни, моля? Да заповядат след някоя друга година при професионалистите да видим каква ще им е феноменалната серия на тия. Смешници. Закривай

12

Сандо

преди 8 години

ама от кога пишете за В-групата ?!?!? .... за ЦСКА 2 години не искам и да чувам и като се върнат в А група пишете пак

fallback