Снимка: архив Булфото
fallback

Футболистите на ЦСКА останаха без заплатите и премиите си за последния месец преди решителния мач с Нефтохимик. Поне досега в средата на месеца момчетата си прибираха парите.
Въпреки че възнагражденията и бонусите не са от най-високите,  пишман собственикът Гриша Ганчев не смята за необходимо да се разплаща на време, пише gol.bg

Провъзгласилият се за изпълнителен директор Пламен Марков отново предпочита да чупи пръсти, отколкото да поеме някакво отговорност. Повечето от играчите на Христо Янев прибират по 1000 лева, а премиите са оценени на 450 лева.

Още по темата четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

До НезависимЛевскарКелеш викай на баща си. Москва е в Европа. Само Подуяне губи от неизвестни казахстански отбори. Тампере, Жилина и много други неизвестни ви имат в колекцията. Чорбата за нищо не ствата, но това никой не го и успорва.

29

Анонимен

преди 8 години

До муспиПодуяне няма парво да срами имената на великите ни сънародници.

28

муспи

преди 8 години

Трагичното не е в този несъществуващ вече отбор, а и незаконно основан още '48г., а в това че никой от другите отбори в тази В група не протестира нито пред БФС нито пред УЕФА?! Както и никой българин не протестира че нямаме българско правителство вече 30 години и сме подложени на геноцид!

fallback