Снимка: Reuters

Шампионът на Англия се изложи срещу Ню Йорк Ред Булс в първия си мач от приятелския турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп и загуби с 2:4.

"Сините" от английската столица изобщо не се представиха на ниво и изиграха много слабо второ полувреме, а всичко това допринесе за изненадващото поражение.

Англичаните започнаха срещата по-активно и удар на Оскар от фаул в 17-ата минута облиза гредата, но само шест минути след това все пак шампионът от Висшата лига стигна до аванс след гол на Реми.

Французинът бе намерен от Оскар около точката на дузпата и с прецизен удар успя да реализира.

Малко преди почивката пък се наложи Тери да чисти топката от голлинията след нескопосана изява на Куртоа и удар на Оумет, който не успя да разпечата опразнената врата.

В 51-ата минута Кастеланос изравни след изключително груба грешка на Тери. Бранителят на лондончани върна към вратаря, но пасът му бе много лек и футболистът на американците пресече кълбото, а след това излъга вратаря на Челси и изравни.

Адамс направи обрата пълен в 70-ата минута, след като засече с глава от малкото наказателно поле центриране на голмайстора, който изравни, Кастеланос.

Резилът за "Сините" стана пълен и три минути след това те инкасираха и трети гол след мощен удар на Адамс от около 13-14 метра.

Азар все пак намали в 75-ата минута. Оскар го намери на границата на наказателното поле и с хубав удар по земя белгиецът реализира, а две минути след това всичко свърши, след като Дейвис оформи крайния резултат 4:2 за НЙ Ред Булс.

Той отправи прекрасен удар по земя от наказателното поле и реализира последното попадение в мача.

Головете от срещата вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase