Снимка: Булфото, архив
fallback

Нападателят Атанас Курдов подписа договор с "Левски", съобщиха от клуба. Юношата на "сините" парафира официално с клуба за срок от една година. По всичко личи, че Курдов е оправим документите си с "Астана" и ще играе на "Герена".

Вчера спортният директор Георги Иванов - Гонзо заяви, че ако има проблем между Курдов и бившия му клуб, то той няма да парафира с "Левски".

Курдов е роден през 1988 година и е юноша на „сините“. На няколко пъти той беше близо до завръщане на „Герена“, но парафът все се разминаваше поради някаква причина.

Левски продаде Курдов още като юноша на Байер Леверкузен. После кариерата му премина през различни клубове. В България той носи екипите на Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив и Славия.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

няма купа няма титла

преди 8 години

Ще може ли да вкара на Гошо Мустака?

2

завинаги във в група

преди 8 години

след несполучливите престой на макриев,генков и домовчийски дано поне курдов бележи често голове за левски.само с курдов обаче няма да стане нужен е поне още един читав нападател 36 мача в първенството и още 9-10 за купата са много за един играч.

1

БОЙКО

преди 8 години

Най-сетне умно решение от "Левски",да вземат Наско,хем висок,хем левскар,хем голаджия.....А как сбъркаха като освободиха Иван Цветков и Емо Велев.....Човекът шампиони ни прави,те го освобождават.....Иван Цветков е просто повече от професионалист и супер добърмте го освободиха ,че уж бил възрастен.....А в "Ботев" не беше възрастенм и доказа,че е най=добрият и там.....И най-накрая да проумее нашият всеобщ любимец Гонзо,че трябва да се купуват високи и яки футболисти-катили,които да не падат лесно.

fallback