Пореден обрат придоби очакваното преобразуване на Литекс в ЦСКА. Последните информации гласят, че това няма да се случи, тъй като Васил Божков и Гриша Ганчев не могат да се разберат по финансовите въпроси.
Още по темата

Разминаванията между двамата са големи, което означава, че целият проект пропада с гръм и трясък. Богаташите най-вероятно не могат да се разберат по жизненоважни въпроси като каква сума за получи Ганчев за лиценза на Литекс, кой да управлява клуба с по-голям дял от проценти, кой какви суми да печели при продажби на футболисти и т.н.

Буквално до преди няколко часа се смяташе, че бизнесмените са изгладили тези въпроси, но явно това не е така, пише Sportal.bg. По този начин Литекс остава в "А" група и ще участва в Лига Европа, чийто жребий за предварителните кръгове е в понеделник.

Все още не е ясно какви са намеренията на Божков. Нищо чудно той да се оттегли изцяло от спасението на ЦСКА и автентичният клуб със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев да започне участието си от "В" група или аматьорските дивизии.

Всичко по темата ЦСКА четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase