Снимка: БТА
fallback

Черно море успя да победи Левски с 2:1 след продължения и уникална драма, и така грабна Купата на България на стадион "Лазур" в Бургас.

Мачът се превърна в истински футболен празник заради подкрепящите двата тима фенове, а освен това отборите на терена дадоха всичко от себе си и до голяма степен оправдаха очакванията.

Голът за "Сините" бе на Антонио Аниете, който реализира в 71-ата минута и така на практика той бе на път да донесе трофея на тима си, но в 92-ата минута Бакари изравни. В 118-ата минута Курьор потопи в сълзи противника с гола на обрата.

"Моряците" обаче бяха с човек по-малко от 39-ата минута, когато Стенио бе изгонен след втори жълт и червен картон.

С победата си и трофея Черно море си осигури място в Лига Европа, като ще играе като непоставен от втория квалификационен кръг.

Това е първа Купа на България за тима изобщо.

Четете още новини от "Спорт" в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

стария

преди 8 години

НЕ ВИНАГИ НОМЕРА НА КИТАЙКАТА МИНАВА,ПРЕДИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ЛЕВСКИ ПЛЮС ВЛАСТ СПАРТАК ВЗЕМАХА КУПИ,МАЧОВЕ С ДУЗПИ,СЕГА ПАК ИМ ПЛАЩАЛИ НЕЩО ОТ ПАРИТЕ НА МВР,НО КОЙ ЩЕ ГИ КАЖЕ ТЕЗИ НЕЩА.ЗА ЕДНИ ИМА ЗАКОНИ И СЕДАЛКИ,ЗА ДРУГИ НЯМА,ЗА ЕДНИ ИМА ГЛОБИ И ЗАКОНИ,ЗА ТЕЗИ И ПРЕДИ И СЕГА НЯМА ЗАКОНИ,САМО ВРЪЗКИ И ГОВЕЖДИ НОМЕРА.НО ТОЗИ ПЪТ ИМАШЕ ПРАВДА И ГЕРОИЗМА НА ЧЕРНОМОРЦИ,БРАВО,ВСЕ ОЩЕ ИМА ПРАВДА,КОЛКОТО И МАЛКО ДА Е ТЯ СЕГА.ДНЕС Е НАЙ РАДОСТНИЯ ДЕН ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НА САМ.НАЙ МЕЕ ЯД,ЧЕ ПЕТНЯТ АПОСТОЛА

144

Анонимен

преди 8 години

еми..кофти за насинените....да си търсят нов отбор сега да му се радват, че тоя изгоре :)

143

Анонимен

преди 8 години

Варна,морските вълни отнесоха сините мечти с кенчета и димки не се правят с купа снимки Ликуват ултрасите вече таз победа мача не е свършил,шшш млъкни а останаха си те *** илюзията вечна се разби Бавно ги залива морето със зелено-бели вълни резултатът не слуша сърцето а бурно и мощно кипи От Искъро по дълбоко нема а нагълтаха вода след шкарпа отчаянието е на предела за помощ съдията дърпа Потъват и надеждата си дреме да научат те за час-два морето не е до колене не може го докара само от уста Груби,мощни,зли повярваха си много май не се купува всичко със пари спри и на моряците поклон отдай

fallback