Снимка: Gol.bg
fallback

Две патрулки бдят над сградата на БФС, показа проверка на Gol.bg. Причината за това е свързана с ЦСКА.

Както е известно, "червените" не получиха лицензи за участие в „А” група и Европа догодина, което нажежи до краен предел обстановката на "Българска армия".

Снощи се появиха информации, че ултраси на "армейците" отново са почупили сградата на футболната централа, която се намира на улица "Цар Иван Асен II" в столицата.

Проверка на Gol.bg обаче показа, че това не отговаря на истината, но органите на реда са взели превантивни мерки и са изпратили патрулиращи полицаи. Те казаха, че ще останат цяла нощ на пост, а ако е необходима и утре вечер ще бъдат изпратени ченгета, които да предотвратят евентуални безредици.

автор: Веселин Коларов, Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

дс

преди 8 години

левски отиде при Спартак за да са близко до властта и всички футболяги станаха офицери по държавна сигурност и години цоцаха държавата и от моята заплата.първа категория бяха и си правеха каквото искат.сега са виновни чорбата.пълни глупости.уж държавна сигурност била виновна за всичко,а сега искараха армията.,то поне да бяха направили военен преврат.така ,че мили хора нищо не разбирате от футбол.изкарахте СТОИЧКОВ най големия комунист.а какво да кажем за останалите спортове .

16

Анонимен

преди 8 години

Отново хулигани пречат на нормалните хора в България. Чорбари, подуянци и коматевци срамят страната ни. Хулиганите в тухларните!

15

Sasho

преди 8 години

Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?ген. Джуров:- В никакъв случай. Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. .

fallback