Снимка: Архив Булфото
fallback

Резервите на Левски направиха това, което титулярите не успяха през есента – подчиниха Марек в Дупница. Столичани се наложиха с 3:1 на стадион "Бончук", а това им беше и първа победа като гост във втората шестица на "А" група.

Головете за "сините" вкараха Лукаш Гикевич, Луис Педро и Борислав Цонев от дузпа, а точен за домакините бе резервата Димитър Димитров в продължението на първата част за 1:1.

Така "сините" събраха 47 точки в класирането, докато Марек остава със 17 в зоната на изпадащите.

Стойчо Стоев заложи на голяма част от резервите си, включително на четирима юноши, заради предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България с Лудогорец. Сблъсъкът е в сряда на стадион "Георги Аспарухов", като първата среща в Разград завърши 0:0.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

1914

преди 9 години

Чорбета, как е? Злобеете ли? Да ви дадем резервите ни за един мач поне, та да видите и вие гол? Такъв късмет ви удари да не играем сега, че... Иначе по темата, личи си, когато имаш класен треньор, който знае кое как става + добри футболисти. В сряда ще ги сгазим!!!

7

Казасов

преди 9 години

До анонимен-Без минало няма бъдеще,но все пак трябва да живеем в настоящето.Все се дуем с американското лято,екзекутора на Ливърпул,убиеца на петлите,Левски пък отстранил Аякс,ЦСКА мачовете с Интер и т.н.А днес,всеки вижда и знае какво е дереджето.

6

Анонимен

преди 9 години

Отбор с името на Апостола няма.

fallback