Снимка: БТА
fallback

Берое постигна победа с 1:0 при гостуването си на ЦСКА в мач от 21-ия кръг на „А” група.

По този начин старозагорци за първи път в историята си победиха „червените” в София и общо за 10-и път в 96-ия мач между двата отбора. Единственият гол в мача вкара Ласана Ндайе, а това беше и първи успех на „заралии” над червените в шампионатна среща от 25 години насам. С успеха възпитаниците на Петър Хубчев и математически си гарантираха участие в първата шестица на първенството.

ЦСКА пък допусна втора поредна загуба след подновяването на „А” група и отново не успя да вкара гол. „Армейците” се представиха под всякаква критика, а върхът на слабото им представяне дойде в 84-ата минута, когато новото попълнение Стефан Николич изпусна дузпа. При победа на Лудогорец утре срещу Левски, столичани ще сдадат и 1-то място в класирането. Двата отбора ще имат по 44 точки, но разградчани са с по-добри показатели в преките двубои.

Мачът на „Българска армия” до последно беше под въпрос, след като обилен сняг се изсипа над София и буквално зари терена. Фенове и момчета от школата на ЦСКА положиха максимални усилия, за да го изчистят и в крайна сметка сблъсъкът се игра, макар и не при перфектни условия.

Треньорът на „армейците” Стойчо Младенов направи три промени в състава си в сравнение със загубата с 0:2 от Локомотив (София). На местата на Маркиньос, Жуан Фелипе и наказания Луис Соарес в игра се появиха новото попълнение Марио Бъркляча, Неманя Милисавлевич и Борис Галчев. Жуниор Мапуку отново поведе атаката на старозагорци, а Аласан Н’Диайе зае мястото на Самир Аясс, който е контузен.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Спорт" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Стойчо

преди 9 години

БИЙ ЧОРБАТА по главата бий бий хахахаха

75

Анонимен

преди 9 години

Poduene rules!

74

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 95На Варна и Ст Загора единствено селянията им е в пъти повече от София!

fallback