Снимка: Булфото, архив
fallback

Стойчо Стоев официално бе назначен за треньор на "Левски". Стоев бе представен от Георги Иванов–Гонзо, който обяви, че договорните взаимоотношения между двете страни са за срок от 2,5 години.

Бившият треньор на "Лудогорец" заяви, че целта му е да изгради силен отбор, който да печели и да радва феновете на "сините".

"Доста неща обсъдихме и днес официално подписахме договора. Комуникацията между мен и Стойчо Стоев е много добра“, заяви Гонзо.

"Излишно е да говоря какво име е "Левски", какви традиции има. Ще работя в един от най-големите отбори в България. Надявам се да постигнем нужните успехи и "Левски" да се върне там, където винаги е бил. Естествено, че имаме нужда от нови попълнения. Твърде рано е да говорим за списък. Не всички играчи, които ни предлагат, са удачни варианти", заяви от своя страна Стоев.

Той иска да направи добър отбор, който да знае как да печели и да бъде фактор.

"Знам къде идвам, тук медийният натиск е огромен, но това ми харесва. Предполагам, че с течение на времето ще се види, че "Левски" е на прав път. Ясно е, че за себе си имам идеи какво да променя в отбора. Трябва да съумеем да намерим необходимите футболисти. Надявам се да имаме и финансова стабилност", каза още Стойчо Стоев.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 9 години

Подуянци са селяни. Срамят името на Апостола.

23

lewskar

преди 9 години

Г-н Стоев ако изкарате до края на сезона в Левски ще бъде чудо !Левски беше голям отбор докато около него бяха големи те инвеститори ( Грашнов Чорни говорим за демокрацията) , преди това Левски беше голям защото , за СЕЛЯНИТЕ ВСЕ ОЩЕ ИМАШЕ СОФИЙСКО ГРАЖДАНСТВО и от село идваха ТАЛАНТИ а не плащачи !Сега ПРЕЗИДЕНТА е богат само за себе си , за ЛЕВСКИ гледа като на разход , защото РУСКОТО кранче спря!А Гонзо и Боримиров водят свободни агенти за да си върнат парите дадени на Батков !

22

бедна душица

преди 9 години

Кога ще го съблекат?:))))След Нова Година ли?:)))

fallback