fallback

Снимка: Булфото
Снимка: Булфото

Общо гласували: 357
Левски
37%
ЦСКА
63%

Днес ни очаква 137-мото издание на вечното дерби между Левски и ЦСКА.

Според статистиката ЦСКА е фаворит, след като през месец октомври има смазващо превъзходство над съперника - 8 срещу 3 победи и 5 равенства.

Моментното състояние също е в полза на "червените". Те са водачи във временното класиране на А група, имат най-доброто нападение и най-добрата защита в изиграните мачове досега. В тяхна полза е и натрупаното самочувствие след пет поредни победи над противника.

Левски от своя страна пропусна шанса да влезе в дербито с малка разлика в класирането, след като допусна две равенства с отбори от долната половина на таблицата - Марек и Локомотив Пловдив.

Но в дербито между Левски и ЦСКА статистиката няма никакво значение, в много от двубоите аутсайдерът излиза краен победител.

За кого ще стискате палци на стадион "Васил Левски"? Изборът е ваш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 9 години

Двата отбора са селски. Тези дето ползват името на Апостола е крайно време да проумеят, колко зловредно е това за България.

48

Анонимен

преди 9 години

Левскари, не се косете, може би някога в далечно и мъгливо бъдеще ще биете ЦСКА. Не претръпнахте ли вече? Тия ви бият когато и както си искат. Многото приказки на Гонзо само подразниха цесекарите и Левски гризна дръвчето.

47

Овча купел

преди 9 години

С футболисти като Гаджев(национал??!!), Сърмов, Белаид, Бедоя и прочие недъгави "спортисти", "Левски" няма шанс. Днес се доказа, че победите им в първенството са плод на "игра" извън терена, защото този отбор е по-слаб дори и от Марек. Българското първенство е чисто черно тото. Не напразно спонсорите на отборите ни са фирми от рода на Ефбет, казино еди кое си и т.н. Ако не го подпираха мениджъри, Гаджев не в национала, а и на село нямаше да играе.Не могат да го продадат от 5г. горкия.Некадърник.

fallback