Снимка: архив, Булфото
fallback

Треньорът Ботев Пловдив Вили Вуцов го отнесе, след като правата му бяха спрени от Дисциплинарната комисия към БФС.

Решението дали специалистът ще води "канарчетата" в пловдивското дерби с Локомотив ще бъде взето в петък, когато хората на въпросната комисия ще нищят скандала.

Известно е, че по време на мача с Марек от 9-ия кръг по треньора беше хвърлена бутилка с вода, а след това бе нападнат остро от фен на домакините, който го е псувал и отправял клевети по адрес на децата му.

Вуцов не сдържа нервите си и отвърна на запалянкото, а след срещата скандалът се разрасна. Тогава Вуцов се нахвърли на делегата на мача Георги Камишев. Вуцов имаше претенции към него, че нарочно вписвал в доклада неща, заради които да бъде наказан и да не води отбора си в пловдивското дерби.

Вижте решенията на Дисциплинарната комисия в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 9 години

Правата да му спират, ама да не му спират хапчетата, че ще стане съвсем страшно!

5

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 9 години

Това е нещо съвсем естествено,и нормално.

4

Анонимен

преди 9 години

Във Варна го видях как на алеята с оранжевите плочки пред общината, която е пешеходна си караше Q7-цата и я спря малко след часовника под сянката на дърветата, до мястото където сега се намира будката на Пеевски "Лафка". Ама кой да го глоби- та това е ВИли Вуцов!!! Извадих си телефона и започнах да го снимам на видео- такава боцманска псувня ми тегли, че ми се разклатиха зъбите. Не живея в *** и такива г***дов? само ме карат, никога да не се връщам...

fallback