Снимка: Булфото
fallback

Николай Михайлов направи любопитен коментар за преминаването си в турския елитен Мерсин, след като една година бе дълбока резерва във Верона.

Както е известно, преди дни италианците се отказаха без пари от Михайлов и той успя да си уреди договор с Мерсин.

„Още на първия месец се скарах с треньора във Верона и това ми попречи да се наложа в отбора. След това получих и контузия. Имах един-единствен мач за Верона и всичко приключи", заяви Михайлов на пресконференция.

„Договорът ми с Мерсин е за две години. Говорих с треньора, аз отивам за първи вратар там. За мен финансите са на заден план сега. Макар че ми дадоха един много добър договор", каза той.

"Имах оферта от Фулъм и докато се разбера с Верона, взеха унгарски вратар, който взима два пъти по-малка заплата от мен. Затова нещата не се получиха. Имах оферти от два други турски клуба", допълни той.

"Имах още от Швейцария и Израел, но исках да изчакам още малко време, за да се разбера с Верона", обяви Ники.

„Никога не ми е минавало през главата да се връщам в България, защото имах оферти от чужбина. Не искам да обиждам българското първенство, но аз имам качества за чужбина", каза вратарят.

„В моята кариера това е крачка напред с оглед на последната една година. За вратарите винаги е по-трудно. Виждате колко футболисти играят сега в Турция. Със сигурност е крачка напред", завърши Михайлов.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Валери

преди 9 години

На тате момчето не знам какво ще пази в Турция, вратата или *** си. След някой месец може да стане на тате момичето.

38

Анонимен

преди 9 години

Кръвта вода не става- зове го, също като чалгата и гьобеците!

37

ЗОРО

преди 9 години

"избрах Турция"-турскиЯТ/с ЧЛЕН,естествено/!!!

fallback